Demi Lovato fotóján röhögnek a rajongói - Egykori gyereksztárral jött össze - Fotók

Paparazzi képek buktatták le az úk álompárt: Demi Lovato egy 28 éves szépfiúval zárta össze magát a karantén idejére. Időközben a rajongói rajta nevetnek.

Bő két éve a népszerű énekesnő drogtúladagolás miatt majdnem az életét vesztette, egy elvonókúrára vonult be, hogy végleg megszabaduljon a szenvedélyétől. Amióta pedig kijött, állítólag azon dolgozik, hogy a lelkét ismét rendberakja, majd visszatérjen a színpadra. Ez egyelőre várat magára, igaz, Demi Lovato a szívének azóta sem tud parancsolni. Sőt, egy balul elsült kampányban is debütált.

via GIPHY

Az énekesnőt az elmúlt hónapokban számos alkalommal megörökítették már paparazzik. Az esetek egy jelentős részében valamilyen étterem környékén bukkant fel. Nem is csoda, hiszen közeli ismerősei szerint Demi új szenvedélye az evés lett, aminek kézzel fogható nyomai is lettek rajta. Aztán ősszel robbant a bomba, egy alig 25 éves, talpig kivarrt modellel jött össze. De már ez is a múlt.

A friss képek alapján kiderült: Demi Lovato egy egykori gyereksztárral költözött össze! Miközben rajta röhög az internet!

Íme Demi Lovato az új pasijával, és a ciki kampánykép!

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra