Bréking! Munkát kapott Meghan Markle - ezzel keresi majd a kenyerét!

Zseniális húzás

Bréking! Munkát kapott Meghan Markle - ezzel keresi majd a kenyerét!

Április 1-től Harry herceg és Meghan hercegné hivatalosan sem lesznek a királyi család tagjai többé. Utóbbi már talált is munkát magának.

Néhány nap múlva magának kell megkeresnie a kenyérvalót Harry hercegnek és feleségének, a megállapodásuk értelmében ugyanis április 1-tő nem tartoznak többé a királyi családhoz. Erzsébet királyné azt is megtiltotta nekik, hogy a "királyi" jezőt használják a jövőben, de a "fenség", is tilos lesz. A pár hetekkel ezelőtt Kanadába költözött, és az egész világ kíváncsian várja, vajon mire viszik majd önerőből.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Egy ideje már pletykálták, hogy Meghan ismét a színészet felé kacsingat, sőt, a szinkronszínészet is mozgatja a fantáziáját. Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél, ugye: bár az nem derült ki, hogy hogy született megállapodás a felek közt, az biztos, Meghan a Disney-nél folytatja. Április 3-án a most debütáló Disney+ csatornán kerül bemutatásra az "Elefánt" című dokumentumfilm, aminek a narrátora Meghan Markle lesz. A csatorna ezt a Twitterén jelentette be:

Állítólag hosszútávú szerződést kötöttek a volt hercegnével, amelynek az első állomása lesz ez az alkotás.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra