Hatalmas örömhírt közölt L. L. Junior! Mindenki gratulál! - Fotó

Tavaly, az év elején mindenkit megleptek, amikor kiderült, L. L. Junior és párja, Kinga örök hűséget fogadott egymásnak. Itt az újabb örömhír.

A legnagyobb titokban feleségül vette a Barátok közt volt sztárjának, Körtvélyessy Zsoltnak a lányát, Kingát L.L. Junior. A pár Dominikán, a homokos tengerparton fogadott örök hűséget egymásnak, az esküvőről azonban sem Kinga, sem Junior szülei nem tudtak.

"Annyira titkos volt az esküvőnk, hogy sem az én édesanyám, sem Kinga szülei nem tudnak róla, hogy összeházasodtunk. Csodálatos szertartást szerveztem, helikopterrel vittek minket egy lakatlan szigetre, ahol a fehér homokos tengerparton két tanú jelenlétében mondtuk ki a boldogító igent." - nyilatkozta akkor Junior.

A pár nemrég jelentette be, új otthonba költöznek, és itt az újabb örömhír: gyermeket várnak!

"Sokat gondolkodtam ezen, hogy megosszam-e ezt hírt veletek, mert olyan különleges isteni csoda ez az életünkben, hogy először csak a közeli hozzátartozóinkkal, családunkkal és barátainkkal osztottuk meg elbújva a média és a közvélemény elől. De keresztény emberként kötelességem tudatni veletek, hogy Isten létezik és Isten jó. Életünk legszomorúbb időszaka után mutatja az utat nem engedi el a kezünket és gyermekáldással ajándékozott meg minket! Biztos, hogy nem véletlen hogy közel Davidka születésnapjához van kiírva a babánk... Kinga csodás anyuka lesz és Lacika nagyon várja már a kistestvérét" - írta ki az Instagramon az baba ultrahang-fotója mellett Junior, amit ide kattintva tekinthetsz meg!

Szívből gratulálunk!

Címlapfotó: Instagram/l.l.junior

24 óra