Gáláztak a magyar sztárok - az inspiráló nőket díjazták! - Fotók

Inspiráló nőket díjazott a Femcafl.hu csütörtök este a Várkert Bazárban, a hazai sztárvilág krémje fe is vonult a vörös szőnyegen.

Március 5-én a Várkert Bazárban rendezte meg nagyszabású gáláját a Femcafé.hu. A piac meghatározó női portálja 2018-ban hívta életre az Inspiráló Nők Estjét, hogy olyan ösztönző nőket állítson reflektorfénybe, akik teljesítményükkel, személyiségükkel példaként szolgálhatnak mindenki számára. A hét kategória 3-3 jelöltjének kiválasztása idén is a jelölőbizottság feladata volt, amit Kovács Ági, Zséda, Nánási Pál és a portál főszerkesztője, Sajószegi Veronika alkottak. Az olvasók közel egy hónapon keresztül voksolhattak a Femcafe.hu oldalon a nomináltakra. A lelkesedésük minden eddiginél nagyobb volt, több, mint hatvanötezer szavazatot adtak le a huszonegy jelöltre.

A kategóriák győzteseit csütörtökön este, a Várkert Bazárban megtartott elegáns gálaesten hirdette ki Ördög Nóra és Kasza Tibor, a rendezvény két műsorvezetője. A programot olyan sztárfellépők színesítették, mint Wolf Kati, Balázs Fecó, aki Janicsák Vecával duettezett, a Virtuózokból megismert TanBorEn Trió és három csodálatos díva, Dér Heni, Király Linda és Tolvai Reni.

A társasági eseményen ezúttal is rengeteg híresség, közéleti szereplő vett részt, akik a hivatalos ceremónia után együtt ünnepelték az inspiráló nőket.  

Íme a sztárok ruhakölteményei - szerinted ki vitte a prímet?

A díjátadóról készült televízióműsort március 15-én láthatják a SuperTV2 nézői.

24 óra