Rekordot döntöttek: megvannak a nyertesek, de...

Inspiráló Nők

Több, mint hatvanötezer szavazat érkezett a Femcafe.hu oldalán az Inspiráló Nők-díj jelöltjeire. De a nyertesek kihirdetésére még várni kell.

A 7 kategória 3-3 jelöltjét ezúttal is az elismert tagokból álló jelölőbizottság állította össze, melynek tagjai: Kovács Ágnes, olimpiai bajnok úszó, Zsédenyi Adrienn, többszörös
Fonogram- és Emerton-díjas énekesnő, Nánási Pál fotóművész, valamint a Femcafe.hu főszerkesztője, Sajószegi Veronika.
A győzteseket március 5-én, a Várkert Bazárban hirdetik ki, az Inspiráló Nők Estjén. A Femcafe.hu olvasói közel egy hónapon keresztül nyilváníthattak véleményt és rekordszámú, több, mint hatvanötezer szavazatot adtak le a jelöltekre. A népszerű női portál 2018-ban indította útjára az Inspiráló Nők Estjét, azzal a céllal, hogy olyan nőket állítson reflektorfénybe, akik munkásságukkal, hivatásukkal elismerésre méltó teljesítményt nyújtanak és példaként szolgálhatnak mások számára.

"Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy az Inspiráló Nők-díját immár harmadik alkalommal adhatjuk át hét kivételes nőnek. Az olvasóink már jól ismerik a kezdeményezést, ezt bizonyítja az is, hogy évről évre egyre több szavazat érkezik a jelöltekre. Nemcsak véleményezik, és szavazataikkal támogatják a nomináltakat, hanem egész évben ajánlanak a figyelmünkbe olyan sikeres, példaértékű nőket, akiket érdemesnek tartanának a díjra. Jelölőbizottsági tagként rengeteg megható életutat, elképesztő emberi sorsot, hihetetlen erőt látok minden egyes név mögött, akik külön-külön is díjat érdemelnének. A döntést azonban idén is az olvasóinkra bíztuk." – nyilatkozta Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője.

A március 5-i ünnepélyes díjátadó műsorvezetői Ördög Nóra és Kasza Tibor lesznek és a Várkert Bazárban különleges zenei produkciók is színesítik majd a gálaest programját.

Színpadra lép Balázs Fecó, aki Janicsák Vecával adja elő egyik legendás slágerét, Beyoncé dalát énekli majd Wolf Kati, fantasztikus produkcióval készül a TanBorEn Trió ütősegyüttes, valamint a három díva, Dér Heni, Király Linda és Tolvai Reni közösen adnak elő egy dalt.

Az eseményről készült televízióműsort március 15-én láthatják a SuperTV2 nézői.

Címlapfotó: TWN.hu

24 óra