Gyász! Öngyilkos lett a tévés ikerpár!

Egy országút szélén találtak rá a testvérpárra. Holtan. Mára kiderült, miért lettek öngyilkosak.

Vélhetően kettős öngyilkosságot követhetett el a Bazi nagy roma lagziban is szereplő testvérpár, Billy és Joe Smith. A fiúk holttestére Sevenoaks város határában, egy út szélén bukkantak rá december végén. Unokatestvérük a The Telegraph-nak akkor elárulta, hogy Joey-t az elmúlt hetekben rákkal diagnosztizálták, amit a testvére Billy rettenetesen nehezen viselt. Miután a család megtudta a szörnyű hírt, Billy többször is hangoztatta, hogy soha nem tudna élni a testvére nélkül.

Fotó: Profimedia/RedDot

Egyszerűen mindketten eltűntek, és a telefonjuk is ki volt kapcsolva, sehol sem tudtuk elérni őket. Ekkor találtuk meg a levelet. Azt írták benne, hogy mindent így akartak valamint azt, hogy az erdőben találjuk meg őket, ott, ahol kiskorukban rengeteget játszottak. A nagybácsim egyből elindult a helyre és meg is találta az útszélen a két holttestet” – mesélte könnyeivel küszködve az unokatestvér decemberben.

A fiúkat a temetésükön sok százan búcsúztatták. A koszorúk között volt Rolex óra és Jack Daniels üveg alakú is.

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra