Horror Kőbányán: a szélvédőbe szorult emberrel menekült el a pesti sofőr!

Rendőr eredt az ámokfutó nyomába.

Integetve kért segítséget egypiros lámpánál várakozó rendőrtől egy autós - megdöbbentő dologról számolt be neki. "Elmondta, hogy nem sokkal azelőtt látta, hogy a X., Kerepesi úton, a zebrán elütöttek egy gyalogost, a gázoló BMW pedig a szélvédőbe szorult sérülttel együtt elhagyta a helyszínt." - írja a police.hu.

A rendőr visszafordult és egy újabb szemtanú azt is elárulta neki, egy közeli parkolóba hajtott be z autós a szélvédőbe szorult emberrel. "A nyomozó a parkolóban megtalálta a beszakadt szélvédőjű autót, majd a néhány méterrel arrébb, az aszfalton fekvő sérült férfihez szaladt, aki eszméleténél volt, de komoly fájdalmakkal küzdött.

A helyszínen három ismeretlen férfi járkált fel-alá, akikről kiderült, ők ültek a BMW-ben, egyikük elismerte, ő vezette a balesetet okozó járművet - írja a rendőrség honlapja. A nyomozó a három férfit az erősítés megérkezéséig visszatartotta, majd átadta a BRFK járőreinek, az időközben riasztott mentők súlyos állapotban vitték kórházba a baleset sérültjét.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra