Óriási az öröm! Ikrei születtek a magyar énekesnek - Fotók

Ádin és Máté.

Egy közösségi oldalon ismerte meg a feleségét, kapcsolatuk kiállta az idő próbáját: Fekete Dávid már öt éve él boldog kapcsolatban Reginával, akivel immáron háromgyerekes családnak mondhatják magukat. Szerelmének ugyanis egy korábbi kapcsolatából már van egy kislánya is. A pár szeretett volna közös gyermeket is, álmuk duplán vált valóra - ikreik születtek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fekete Dávid (@fekete_david_singer) által megosztott bejegyzés,

"Sok-sok Szeretettel köszöntük Titeket, kedves világlakók! Én Fekete-Horváth Ádin 3110kg-al 49cm-el és 9percel később született kisöcsikémmel, Fekete-Horváth Mátévál 3180kg-al és szintén 49cm-el, nemrég megérkeztünk és üdvözlünk mindenkit. Nem találok szavakat annak az érzésnek, amit a mi nap élhettem át. Tényleg az élet egyik legnagyobb csodája a gyermekáldás. Minden tiszteketem a nőké.. amit kibírnak a szülésnél... Köszönöm Istenem, Jézusom és kedves feleségem, hogy megszülethetett és hogy megszülted, eme drága, édes, pici két kisfiunkat. Talán, tényleg ilyenkor nől fel az ember igazán.

Amikor meglátod, amikor a karodban tartod, amikor ránézel és ő visszanéz rád.... hírtelen minden megváltozik, hírtelen minden átértékelődik. Érzed, hogy Te jelented Neki a menedéket a biztonságot az életet... Ezt egyszerűen, tényleg nemlehet leírni. Megérzed, átérzed és onnantól, tudod, mit is jelent apának, vagy anyának lenni.... köszönöm Dr. Fekete Zoltán orvosnak és minden segítőnek és Isten áldja meg az összes kórházi dolgozót, hogy olyan nagy szolgálatot tesznek, annyi kis csecsemőnek és felnőtt embereknek egyaránt! Köszönöm és csak köszönöm" - írta a közösségi oldalán a büszke apuka.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra