Miss World 2019: meglepte a magyar szépségkirálynőt, ki lett a szobatársa! - Fotók

Nagypál Krisztina megérkezett a világverseny helyszínére - itt az első élménybeszámolója.

Szerdán kelt útra a Miss World Hungary nyertese, tegnap óta pedig már Londonban folytatja a felkészülést a világversenyre. Nagypál Krisztina már az elmúlt két napban is számtalan élménnyel lett gazdagabb, amiket most meg is oszt a magyar rajongóival. Már odafelé kiderült, hogy egy plusz terhet is ciplenie kell. "A repülőtérre érve kicsit izgultam, mivel lett egy plusz bőröndöm. De szerencsére nem lett belőle gond. Londonban már a reptéren egy Miss World táblával vártak rám. 10-12 lányt kellett megvárnunk a világ minden tájáról, utána busszal indultunk el a hotelünkbe. Elsőként Miss Finnland érkezett meg, egy gyönyörű és nagyon magas lány. Elmondta, hogy nagyon izgul, és már akkor honvágya volt. Két és fél órát vátunk, mire mindenki megérkezett, majd két órát buszoztunk a hotelig" - mesélte Kriszta, a kalandjai azonban nem értek véget.

Íme a Királynő első napjai Londonban!

"Miután megkaptam a szobakulcsot, az étterembe kellett mennünk. Nagyon izgalmas volt, mert a szobatársamnak csak a bőröndjeit láttam, így izgultam, vajon ki lesz majd az. A vacsora alatt szebbnél szebb lányokkal találkoztam, elvarázsolt, hogy mindegyiknem ilyen egyedi stílusa van. Csak ezek után, a szobában derült ki, hogy a lakótársam az izlandi szépség, Miss Iceland lesz." - mesélte Kriszta, akinek a csütörtöki napja sem lett unalmas.

Előbb interjúkon vettek részt a Miss World vezetőivel majd forgattak velük a Tower Bridge előtt. Ezek után le kellet adniuk az alversenyhez a zenéiket és megmutatni a ruháikat.

Ma pedig már meg is kezdődtek az alversenyek, szoríthatunk együtt Nagypál Krisztinának! Hajrá!

Címapfotó: Facebook/Nagypál-Krisztina

24 óra