Bréking! Letöltendő börtönt kapott Aurélió!

Az utolsó szó jogán a könnyeit nyelve beszélt, majd megszületett az elsőfokú ítélet.

A valóságshow nyertesének zsebéből állítólag kiloptak 180 ezer forintot, a vád szerint Aurelio két barátjával másnap megkereste a fiút, aki szerinte elvihette a pénzét. Állítólag bántalmazták, aminek hatására a férfi beismerte a lopást, majd autóba tették, és a nagymamájához vitték, ahol állítólag elrejtette a pénzt. Azonban út közben is bántották. Aurelio egyébként azért is izgulhatott az ítélethirdetés előtt, mert egy korábbi drogügyében 1 év 2 hónap börtönt kapott, amit 2 évre függesztettek fel. Ő és társai azonban még a két év lejárta előtt támadt rá az állítólagos tolvajra, így a törvények szerint a felfüggesztett börtönbüntetésének a letöltése is a feje felett lebegett.

Az utolsó szó jogán könnyeit nyelve beszélt. A Story magazin élőben közvetítette:

Az ítéletre 13 óráig kellett várni, addig szünetet rendeltek el a bíróságon!

Az ítélethirdetés előtt Aurelio elhagyta a tárgyalótermet, arra hivatkozott, pszichésen megviselik a történtek. Így ő nem hallhatta az ítéletet, amit a Ripost élőben közvetített a Facebook-on.

Auréliót emberrablás miat bűnösnek mondták ki, ezért ő 4 év letöltendőt börtönt kapott. A közügyektől pedig 3 évre tiltották el.

Aurélió legkorábban a büntetése 2/3-nak letöltése után bocsájtható feltételesen szabadlábra.

Címlapfotó: Facebook/StoryMagazin-ScreenShot

24 óra