Bréking! Tudják, hol van VV Fanni holtteste - Fotók

Lezárták a nyomozást, az ügyészség pedig vádat emelt - nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt felelhet B. László a tetteiért. Kiderült, hol lehet Fanni holtteste.

Közleményt küldött az ügyészség a TWN-nek, vádat emeltek az úgynevezett VV Fanni-ügyben. Durva részletek derültek ki a gyilkosság kapcsán.

"A televízióból ismert nőt értékei megszerzése miatt ölte meg egy férfi; a Fővárosi Főügyészség minősített emberölés bűntette miatt emelt vádat.

Íme az ügyészség közleménye: ez történt VV Fannival valójában!

A vádirat szerint a vádlott, egy 35 éves férfi – miután a bűncselekményt megelőző időben sem állandó munkahellyel, sem rendszeres jövedelemmel nem rendelkezett, viszont költekező életmódja fenntartásához pénzre volt szüksége – elhatározta, hogy megkísérel rövid úton pénzt szerezni egy tévés valóságshow-szerepléssel ismertté vált nőtől, a sértettől. A vádlott hosszas próbálkozást követően 2017. november 20-ára beszélt meg egy találkozót a sértettel annak lakására. 

Amikor a sértett az esti órákban beengedte a férfit budapesti otthonába, a vádlott a lakásban lévő értékek megszerzése érdekében – a sértett halálába is belenyugodva – bántalmazta. A bántalmazás következtében a nő vérző sérülést szenvedett és magatehetetlen állapotba került. Ezt követően a vádlott a lakásban több értéktárgyat magához vett, illetve eltette a nő okmányait illetve olyan dolgokat, amelyekkel a sértett elutazásának látszatát keltette. A férfi ezután a lakáshoz tartozó mélygarázsba parkolt, majd a még mindig magatehetetlen állapotban lévő sértettet kézben levitte az autóhoz, annak hátsó ülésére tette, és elhajtott a Budapest XIII. kerület, Cserhalom utcáról nyíló, a Rákos patak mellett húzódó elhagyatott szervizúthoz. Itt a férfi a korábbi bántalmazás következtében eddigre már életét vesztett sértett holttestét összekötözte és a gépkocsi csomagtartójába helyezte. A vádlott a járművel Siófokra utazott, ezt követően a holttesttel másnap a szalkszentmártoni bányatavakon keresztül a Duna bal partján lévő elhagyatott, használaton kívüli régi kompátkelőhöz hajtott, ahol a testet a Dunába helyezte. A vádlott 2017. november 22-én további értékeket hozott el a sértett lakásából.

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be a mai napon vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. A minősített emberölést a törvény tíztől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel fenyegeti.

A vádlott jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll." - írják.

24 óra