Mezőörsi horrorbaleset: Miatta égett halálra hét ember

Öt család életét változtatta meg a mezőhegyesi horrobaleset - írja a Bors.

Vasárnap reggel két auót ütközött frontálisan a 81-es főúton, a járművek kigyulladtak és heten bent égtek a roncsok közt. "Hegyes László és felesége, Szilvia a győri kórházba ment a cukorbeteg asszony kezelésére, velük tartott kisfiuk, Lacika is. A családot egy barátjuk, Nemes Csaba vitte el kocsival, az autót a szomszédjától, Nagy Ádámtól kérte kölcsön. Ádámnak még nem volt jogsija, szívesen odaadta az Audit, de ő is a társasággal tartott, imádta a maga bütykölte autót." - írja a Bors az áldozatok kapcsán. 

Íme borzasztó tragédia képei!

A fiatalembertől a szomszédja kérte kölcsön az autót, Ádám pedig örömmel adta, sőt, aznap arra készüt, meglepetésbulit szervez a születésnapját ünneplő édesapjának. "Előbb kértem el magam a munkából, tudtam, hogy a családom valami meglepetést szervez. Hazafelé tartottam, amikor megkaptam a telefont, hogy a drága fiam meghalt. Soha többé nem ünneplem meg, ez a nap örökre egy gyászévforduló lesz már" – mondta a Borsnak a megtört Sándor.

A háromtagú Hegyes család ro­konai is képtelenek feldolgozni a történteket. Szilvis súlyos beteg volt, kórházba kellett mennie, de busszal nem értek volna oda, ezért kérték meg Csabát, vigye el őket. A férfi özvegye és lánya is összetört. "Amikor a balesetet láttuk, és megtudtuk, hogy lehet, az autót apukám vezette, próbáltam hívogatni, üzentem neki, de már nem vette fel. Nem tudom elhinni, ami történt, hogy az édesapám nincsen többé. De anyuval erősnek kell maradnunk" – mondta lány anyját ölelve a lapnak.

A rédei, 19 esztendős Cs. Ra­móna a barátjával utazott Kisbér felé az Opelben. Ő az anyós­ülésen ült, amikor barátja, P. Zoltán a halálba száguldott vele.

Címlapkép: Police.hu

24 óra