Friss: Amerikában került börtönbe Kozso!

Január elsején, Miamiban emelték ki a sorból Kozsot a bevándorlási hivatal munkatársai, 39 napra rácsok mögé került a szomorú szamuráj.

A retro-sztár bilincsbe verve köszöntötte az Újévet, majd órákon át faggatták, aztán egy börtönben találta magát. "körülötte pedig, akár a filmekben, súlyokat emelő és a priccsükön heverésző rabok voltak. Kozso egy bürokratikus baki miatt került rácsok mögé, ahol több hetet töltött. Mint mondta, megalázott, meggyötört emberként szabadult, az arcán megőszült szakállal." - írja a Blikk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ámokfutók Kozso Hivatalos (@kozso_official) által megosztott bejegyzés,

"Mivel a papírjaim rendben voltak, nem értettem, miért teszik ezt velem. Turistaként érkeztem Amerikába, de egy cellában találtam magam. Kék ruhát kaptam, a pirosban a kemény bűnözők voltak. Az első napot majdnem száz fogvatartott között töltöttem. Nem akartam elhinni, hogy ez velem történik." – fakadt ki Kozso a lapnak, akitől azonnal elvették minden iratát, a telefonját és az ékszereit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ámokfutók Kozso Hivatalos (@kozso_official) által megosztott bejegyzés,

"Teltek a napok, a hetek, emberek jöttek és mentek, én viszont még mindig rab voltam, akit ártatlanul ültettek le. Féltem a börtöntől, rettegtem attól is, hogy nem vehetem be a gyógyszereimet. Sokszor hiába rimánkodtam egy kis pluszvízért, azt sem adtak. Vigaszt talán az jelentett, amikor végre kaptam egy tollat és pár üres lapot, hogy rajzolhassak. Ez volt az egyetlen kapaszkodóm egy olyan helyen, ahol szinte már az idő múlását sem érzékeltem. Egyszerűen nem akartam megőrülni" – mondta Kozsoa Blikknek, akit végül február 8-án engedtek ki.

Az ügyében eljáró bíró elismerte, a hatóságok hibáztak. Kozso most ügyvédet fogadott, mert ezt nem  hagyhatja annyiban.

 

24 óra