Megkérte párja kezét a magyar sztár, de egy dolgot bizony elfelejtett

Hatalmas lépésre szánta el magát Aurelio, eljegyezte barátnőjét, Dominikát. Máltán, a Legbátrabb páros forgatásán kérte meg szerelme kezét.

A fiatalok - hosszabb rövidebb megszakításokkal - három éve vannak együtt, de az elmúlt évek bebizonyították, működnek együtt és Aurelio ezért a gyűrűvásárlás mellett döntött. Ami elég szép darab lett.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Máté DOMINIKA Réka (@mate_dominika_reka) által megosztott bejegyzés,

"Dominika nem nagyon hord ékszert, de tudtam, hogy mi tetszik neki. Fehérarany a foglalat, és van rajta jó néhány gyémánt is. Nem pár tízezer forintba került, megadtam a módját az egésznek. Bár a méretet elrontottam, kicsit nagy lett, de ez legyen a legnagyobb baj. Nem térdelek le többször senki elé, ezért az egyetlen lánykérésnek tökéletesnek és romantikusnak kellett lennie" – árulta el Aurelio a Blikknek, akinek voltak félelmei.

"Izgultam, mi lesz, ha nemet mond. Az a legcikibb dolog a világon. Az én előéletemmel nem gondolta volna senki, hogy megállapodok, ezért szinte mindenki meglepődött. Anyukám nagyon örült, talán ő szerette volna a legjobban, már mondogatta nekem egy ideje. Utólag tudtam meg, hogy a hagyomány szerint a férfinak ki kell kérnie a lányt az apjától, de én ezt nem tettem meg. Mondjuk nem is vagyok egy nagy hagyománykövető. Az esküvőt nem akarjuk elkapkodni, nem hiszem, hogy hamarosan lesz lagzi" – tette hozzá Aurelio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Máté DOMINIKA Réka (@mate_dominika_reka) által megosztott bejegyzés,

"Mindig is az volt az álmom, hogy a ceremónián már ott legyenek a gyerekeim is, ők hozzák majd a gyűrűt. Nagyon szeretnék már apuka lenni, remélem, minél hamarabb összejön majd" - mesélt terveiről a TV2 versenyzője a lapnak.

 

24 óra