Előkerült az utolsó kép! Elhunyt a Família Kft. Szép Károlya!

Az egész országot megrázta a hír néhány órája: elhunyt Ádám Tamás, a Família Kft. Szép Károlya.

A Ripost információi szerint a színész ráadásul tragikus körümények között hunyt el, vannak, akik már arról is írnak, a haláleset körlményeit a rendőrség is vizsgálja.

Ádám Tamás halálhíre nem csak az országot, természetesen a rokonait, barátait és közeli rajongóit is megrázta. Közösségi oldalán egyre szaporodnak a részvétnyilvánító üzenetek, és ezekből derül ki az is, hogy tegnap még késő estig fent volt az oldalon. Az utolsó kép is a színész oldalán bukkant fel róla, alig négy napja ő maga osztotta meg a képet, amelyen egy éves unokájával viccelődik.

Nagy Sándor Tamás színészként Ádám Tamás néven volt ismert. Győrben, 1952. május 23-án született. 1977-től a győri Kisfaludy, 1978-tól 1985-ig a szolnoki Szigligeti Színház tagja volt. 1986-tól 1990-ig a Radnóti Miklós Színházban volt színész-rendező. 2013-ban a kecskeméti Katona József Színház tagja.

1990-től kezdte el forgatni a Família Kft.-t, aminek köszönhetően az ország egyik legismertebb színésze lett. De szerepelt a Szomszédokban is, Mágenheim doktor egyik kollégáját alakította.

 

24 óra