Megszólalt Győzike! Hatalmas az öröm a Gáspár-családban

Pénteken hivatalosan is befejezi a tanulmányait, a Gáspár-család első diplomáját veszi kézbe Evelin.

"A családom tagjai sok generációra visszatekintve dolgos, szorgalmas emberek voltak, de a nagymamám és az édesapám voltak az elsők, akiknek sikerült kitörniük a szegénységből." - mondta dagadó mellekkel a Ripostnak Győzike.

"Amikor Evelin megszületett, megígértem a szüleimnek, hogy ő lesz az első Gáspár, aki diplomát szerez, aminek pénteken el is jön a napja. Nincs nálam büszkébb ember Magyarországon, hiszen Evelin nem csak egyszerűen diplomás lesz, de amióta csak iskolába jár, mindig kitűnő tanuló volt és ez így maradt egészen a mai napig. Rengeteget küzdött azért, hogy elfogadják őt, és állítom, kétszer annyit vártak el tőle, mint bárki mástól" – mondta a Ripostnak Gáspár Győző, aki biztos abban, hogy folytatta az apuka és azt is hozzátette: biztos benne, Virág is diplomás lesz.

"Virág teljesen más karakter, mint Evelin, de ő is jóeszű gyerek. Ugyan még nem pontosan tudja, milyen szakmát szeretne választani, de ki fogja találni, én pedig mindenben támogatom majd, hogy ő is sikeresen lediplomázhasson" - mondta Győző.

 

24 óra