Ben Affleck-et szörnyű állapotban szállították az elvonóra - fotók

Jennifer Gardner is részint azért lépett le mellőle, mert képtelen volt felhagyni a szenvedélybetegségével. Ben Affleck szörnyű állapotban van...

Az elmúlt hetekben leginkább új szerelme, egy 22 éves Playboy model, Shauna Sexton kapcsán került az újságok címlapjára Ben Affleck. Sokan abban reménykedtek, a fiatal cicababa és a szerelem majd segít maga mögött hagyni a káros szenvedélyeit, de sajnos tévedtek.

A glamour.hu híre szerint a "napokban azonban egyre többször jelent meg nála volt felesége Jennifer Garner, akivel 2015-ig voltak házasok és a mai napig nagyon jó a kapcsolatuk. Jennifer több alkalommal is rengeteg alkoholt hozott ki Ben házából és valószínűleg kérte, hogy ne essen vissza, azonban ez nem sikerült. "

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

Csütörtökön aztán a színésznő ismét felbukkant exe otthonánál, de már nem érkezett egyedül. Egy ismeretlen nő kísérte el, akivel Bent bepakolták a kocsiba és egyenesen egy elvonókúrára szállították.

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

A paparazzik természetesen lesben álltak és szörnyű képek készültek a színészről. Ben Affleck-et már kezelték függősége miatt korábban, sőt még motorbalesetet is szenvedett, mivel ittasan vezetett.

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

 

24 óra