Fürdőruhában mutatta meg gyönyörű kismama alakját Kasza Tibi felesége!

Las Vegasban házasodtak, Thaiföldön töltötték a mézesheteket, a boldog kismama és kispapa most Angliában romantikázik. Fényképezőt is vittek.

Pár héttel ezelőtt a Ferihegyi repülőtérről posztoltak közös képet, nem sokkal később pedig az is kiderült, Kasza Tibi gyönyörű meglepetéssel kedveskedett várandós szerelmének. "Meglepi útra indulnak a Manófejek!" - írták ki a képük alá, néhány nappal később pedig a TWN.hu-nak azt is elárulták, az úticél: Anglia volt.

 

Meglepi útra indulnak a Manófejek ❤️?✈️

A post shared by KASZA CSALÁD (@manofejek) on

A TWN.hu most telefonon érte el Tibiéket, akik most részletesen meséltek a romantikus nyaralásról és egy gyönyörű, fehérneműs képet is kaptunk egy kint készült fotósorozatból.

"Brighton igazából az egyik kis szerelem városunk. Még nagyon szerettünk volna egy utolsó nagyobbat utazni a baba érkezése előtt. Nem nagyon szeretnénk túl sokat repülni a kismamával, úgyhogy ez volt az utolsó ilyen nagyobb kiruccanásunk, amire Manó nagyon vágyott, hogy egy picit még eljöjjünk a tengerhez. Kettesben kirándulgattunk, romantikáztunk, picit körbejártuk bérelt autóval a környező szép helyeket és partokat. Most megyünk még Londonba egy két napra, itt igazából a kisbabánknak szeretnénk még néhány szép kis ruhát venni, meg a babaszobához kis kellékeket." - mondta lapunknak Kasza Tibi.

 

Megérkeztünk az egyik kedvenc kis városkánkba Brighton-ba ❤️❤️❤️

A post shared by KASZA CSALÁD (@manofejek) on

"Nagyon várjuk már a kislányom érkezését. Állandó napi program, hogy a kezem a pocakon van és várom hogy mozduljon. És már hála Istennek egyre többet érzem, ahogy rúgdos. Hatalmas érzés, ahogy tudatosul az emberben, hogy hamarosan apuka lesz." - mondta a TWN.hu-nak Kasza Tibi.

A közkedvelt sztárpár most egy gyönyörű fürdőruhás kismama képpel ajándékozta meg követőit.

Kattints a fürdőruhás kismama fotóért!

24 óra