Koncert közben lett öngyilkos a magyar énekesnő fia - ezt írta anyjának

Húszévesen vetett véget az életének a fiú, aki anyjának, Csillának sms-t írt a szörnyű tragédia előtt.

Dani szerelmi bánatában lett öngyilkos - erről édesanyja, Szabó Csilla, a Bojtorján együttes egykori énekesnője beszélt egy hetilapnak. Amikor a fiú számára kiderült, párja megcsalja őt, végzetes elhatározástra jutott.

"Beleszeretett egy lányba. Nem afféle tiniszerelem volt, a fiam úgy képzelte, hogy az a lány lesz a felesége. Kétszer is szakítottak, aztán mindkétszer kibékültek. Dani minden alkalommal a karomban sírta el a bánatát. Hiába tűnt azonban minden szépnek és jónak az újabb kibékülés után, a gyerekem megtalálta a lány levelezését egy másik fiúval, és az végképp letaglózta" - mondta az édesanya a Story magazinnak, fia utolsó üzenetét pedig sosem felejti:

„Nagyon szeretlek titeket! Ne haragudjatok rám! Találkozunk ott!” 

A fiúra a barátai és szomszédok törték rá az ajtót. "Üvöltött a zene a lakásban, az asztalon telesírt papírzsebkendők hevertek. Dani úgy dobta el magától az életet, ahogy a férfiak szokták... Nem akartam, hogy emlékeimben az élettelen arca maradjon meg, így a hivatalos azonosításra nem én mentem be, hanem a keresztanyja" - mondta az énekesnő.

Ha segítség kell 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

24 óra