Jön a baba? Végre megszólalt Naomi Campbell! A pocakját is megmutatta

A brit rapper, Skepta egy Instagram-fotójával felrobbantotta a bulvármindenséget.

A polgári néven Joseph Junior Adenuganak nevezett sztár egy kisbaba ultharanhos képét töltötte fel az oldalára. Most mindenkit csak egy dolog foglalkoztat: vajon Naomi Campbell gyermeke van a képen?

 

?

A post shared by Skepta (@skeptagram) on

A modell és a rapper elvileg hónapok óta egy párt alkot, még akkor is, ha hivatalosan ezt soha nem erősítette meg egyikőjük sem. Mindenesetre a GQ magazin áprilisban közölt róluk egy közös fotósorozatot, ami alapján kijelenthető, igencsak közel állhatnak egymáshoz.

Skepta posztjában semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy valóban Campbell gyermeke lenne a képeken. A baba neveként "Adenuga" van megadva a képen, de egy kommentelő is leírta, így akár a sztár lánytestvéréé is lehet. A fénykép helyeként a "Föld bolygó"-t adta meg.

Ellenérvek? Bizony akadnak azok is. Az ultrahangos kép a harmadik trimeszterben készült, azaz az édesanyának már hatalmas pocakjának kell lennie. Naomi Campbell az elmúlt hónapokban számos helyen megjelent nyilvánosa, de babának eddig nem volt nyoma. Olyannyira nem, hogy a terhesség hírére azonnal posztolt is egy frisset - hogy minden ktség elszálljon.

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

 

Naomi Campbell