Furcsa szokás: ezt kapják Naomi Campbell gyerekei reggelire

53 évesen lett másodszor is anyuka Naomi Campbell, a szupermodell egy interjúban árulta el, milyen kissé szokatlan reggeli rituálét tart a gyerekeivel.

Három évvel ezelőtt Naomi Campbell nagy meglepetést okozott, amikor hirtelen bejelentette, anya lett. Tavaly júniusban a szupermodell aztán ismét megdöbbentette rajongóit, amikor az Instagramon bejelentette, hogy már kétgyermekes anyuka. A modell azonban soha nem volt terhes, ami természetesen a béranyaságról vagy az örökbefogadásról szóló találgatásokhoz vezetett. Hivatalosan azóta sem beszélt róla, a gyereknevelésről azonban egyre gyakrabban. És mint olya sokan, neki is vannak furcsa szokásai.

Imád anyuka lenni

A modell egy 2022 márciusában a Vogue-nak adott interjúban elmondta, hogy minden idősebb barátnőjét arra biztatja, hogy ne zárják ki a gyermekvállalást - még akkor sem, ha már túl vannak a társadalmilag elvárt koron. „Mindenkinek azt mondom: Csináljátok! Ne habozzatok! Nincs is jobb, mint anyának lenni” - magyarázta. Most a bunte.de című német lapnak mesélt a gyermekeivel töltött mindennapokról.

„Állandóan rájuk gondolsz, és azt kérdezed magadtól: Hogyan nőjenek fel? Melyik iskolába járjanak? Mindez 100 százalékban megváltoztatja a szülőket”

- mondta a lapnak.

lA modell hangsúlyozta, mennyire megváltozott az élete, amióta édesanya. És furcsa dolgokra is "rávette". Nem tagadta, a reggelek stresszesek. De van rá módszere. a szupermodell a zenére támaszkodik a stresszmentes napkezdés érdekében. És ezt a gyerekei életébe is beépítette. Az óvoda előtt klasszikus zenét hallgatnak. „Azt akarom, hogy nyugodtan kezdjék a napot” - árulta el. Ezért hallgatják minden nap reggelire Csajkovszkij Diótörőjét. „Később a nap folyamán lehet Marvin Gaye” - tette hozzá.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra