Itt az új nyári nadrágőrület! Dobhatod ki a farmerokat!

Pusztító utcai viselet tért vissza a '90-es évekből: már számos sztár viseli ma is.

Úgy tűnik, ebben az évben, a '90-es évek reneszánszát éljük, már, ami a divatot illeti. Miután a nagypapa sportcipők, és a holdjárók is visszatértek, előkerült még valami, ami a kor meghatározó eleme volt a divatban. Szerencsére eddig azonban csak az egyszínű darabok bukkantak elő a sztárok viseletei között.

 

#yeezyseason7

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

A Kardashian-lányok közül már többen is gyakran jelennek meg az utcán az úgynevezett biciklis nadrágban. De nem csak ők, a világhírű topmodell, Cindy Crawford világhírű topmodell lánya, Kaia Gerber is örömmel viseli.

 

morning mission

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Kim Kardashian egy egyszerű papuccsal és sportmelltartóval is kimegy ebben az utcára, de természetesen létezik belőle az elegánsabb verzió, akár blézerhez, elegáns cipőhöz is.

 

‪Let’s March! @AMarch4OurLives @EveryTown (Wear Orange) ? BACKGRID

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Anno a biciklis nadrágok fényes anyagból készültek, és a többségük nem csak fekete, hanem neonszínben is pompázott. A hip-hop akkor fénykorát élte, MC Hammer és társai pedig nem csak a zenei stílust, a hozzá illő ruhadarabokat is divatossá tették. Például a biciklis gatyát is.

 

When the dress code is ‘super casual’

A post shared by LORNA | SYMPHONY OF SILK (@symphonyofsilk) on

És ezúttal már nem csak a térdigérő, hanem a rövidebb fazon is elérhető. Dua Lipa is esküszik rá: nem csak trendi, nagyon kényelmes viselet is.

Úgyhogy, hölgyek! Irány az üzletek, webshopok és turkálók, egy valamirevaló nőnek kell, hogy legyen otthon egy biciklis nadrágja. Nem csak a nyári fesztiválokhoz, sportoláshoz, a jelek szerint munkába járáshoz is nagyszerű viselet.

 

Work or Workout attire -two in one??

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

 

24 óra