Elképesztő, hogy szólítja Erzsébet királynőt a férje! Íme a "királyi" becenevek!

Naponta hallani, milyen szigorú protokoll szerint élnek a királyi család tagjai. Egymás között persze ők is szívesen viccelődnek.

Nem is olyan régen már cikkek százai jelentek meg arról, hogy a királyi család legfrissebb tagja, Meghan Markle is megkapta a saját becenevét. Károly herceg nevezte el őt, aki szerint Meghan épp olyan kemény és hajlíthatatlan, mint a fém, így a herceg szerint Harry tökéletes társa. Meghan így családon belül csak Volfrám.

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

"Talán Erzsébet királynő viseli a legtöbb becenevet, ami a korából adódóan nem is meglepő. A legtöbben Mamának nevezik, vagy Lilibetnek - a név még kiskorában ragadt rá, amikor nem tudta kimondani az Elizabethet -, azonban vannak igazán vicces kitalált nevei is." - írja a femina.hu.

Vilmos herceg gyerekkorában nem nagyon tudta kimondani a granny, azaz nagymama szót, így sokáig Gary-ként nevezte őt. Természetesen ez egy gyakori férfinév, amit Vilmos azóta is előszeretettel használ a nagyijára. Férje, Fülöp-herceg ettől is viccesebb nevet ragasztott a feleségére, ő a leggyakrabban Sausage-nak, azaz Virslinek hívja Erzsébetet, de előfordul, hogy Cabbage-nak, azaz Káposztának hívja.

A család egykori szép és jó fiúja, Vilmos és felesége már sokkal kedvesebb, ami a párját illeti. Katalin egyszerűen Vilinek hívja párját, Vilmos pedig Bababőrűnek a gyermekei anyját. A vörös hajáról is ismert Harry herceg egy időben Spike volt, ami a családtagokat illeti, azaz Tüsi. Neki ez a név annyira tetszett, hogy anno még a Facebook-on is így, Spike Wells néven regisztrált.

24 óra