Fotókon Szőke Zoltán ritkán látott felesége! Annamária gyönyörű

Két éve elvált, tavaly nyáron pedig titokban el is vette kedvesét Szőke Zoltán.

A sorozatsztár huszonhárom év elteltével talált egymásra újra tinédszerkori szerelmével, Annamáriával. Először a középiskolában szerettek egymásba. "Mind a ketten egy másik emberrel alapítottak családot. Később egy osztálytalálkozón újra találkoztak egymással, ahol megpecsételődött a sorsuk." - írja a femina.hu.

"Az én sorsom már évekkel ezelőtt eldőlt... Amikor 23 év után újra megpillantottam Zolit az osztálytalálkozónkon. Amikor megöleltük egymást, azt éreztem, hogy végre hazataláltam - nyilatkozta korábban Annamária a Story magazinnak. A színész nagyon ritkán mutatja meg a párját, a nyilvánosan megosztott képeikről viszont sugárzik, nagyon boldogok együtt. 

Szőke Zoltán és Annamari egy mágikus napon, Szent Iván éjjelén kelt egybe egy meseszép, eldugodt majorban, ahol egy táltos áldotta meg őket. “A polgári esküvőt május végén megtartottuk a szülővárosunkban, Újvidéken, már tudom, mennyire jó érzés kimondani azt, hogy a feleségem” – mesélte akkor a színész, aki hivatalosan is elvette szerelmét.

 

24 óra