Botrány! Rémálommá vált a magyarok álomnyaralása!

A Kanári-szigetekre készültek, már az első este pokollá vált a nyaralásuk.

Már Ferihegyen óriási sorokban kígyóztak az emberek, hogy feladhassák csomagjaikat, mert - mint kiderült - a csomagokat szállító futószalag elromlott. A Blikk híre szerint már hetekkel ezelőtt is volt ilyen gond, úgyhogy a reptér illetékeseinek tudnia kellett róla.

A Ryanair gépe egy órás késéssel szállt fel Budapestről. Ekkor még mindenki azt gondolta, néhány órával később megkezdhetik felhőtlen nyaralásukat.

Nem így lett!

"A terminálra érkezve közölték velük: az összes feladott csomag Budapesten maradt, ugyanis a pilóta egy óránál tovább nem várt tovább arra, hogy a földi kiszolgáló személyzet befusson a bőröndökkel." - írja a Blikk.

"Először azt hittük, viccelnek velünk, mikor azt mondták, hogy minden csomag Pesten maradt. Nagy volt a fejetlenség, senki sem értette, hogy ez miként történhetett meg. Egyből a Ryanair ügyintézőjéhez küldtek mindenkit, legalább 80 embert, a többieket egy másik ablakhoz, hogy jegyzőkönyvben tehessenek panaszt, amiért nem érkezett meg a csomagjuk. Itt is több órát kellett sorban állni, mire felvették az adatainkat, ráadásul megnyugtató hírekkel sem tudtak szolgálni. Azt a tájékoztatást adták, hogy legkorábban szerdán kaphatjuk meg a holmijainkat" – mérgelődött az egyik budapesti hölgy a lap megkeresésére, aki egy szál pénztárcával, a transzferjét is lekésve álldogált tanácstalanul a reptéren.

 

New day Is coming....??#newopportunity #grancanaria #newchances #monday

A post shared by maciejtelega (@maciejtelega) on

A beszámolók szerint nagyon sok család is az utazók között van, és sokaknak azzal kellett szembesülniük, hogy megérkezve Las Palmasba mindenből újat kell vásárolniuk: ruhák, fürdőruhák, tisztálkodószerek,...

Az internetet ellepték a kommentek, sokan háborognak a történtek miatt.

24 óra