Betelt a pohár! Ezért kérette magához Meghant Erzsébet királynő!

Néhány hete az első közös programjuktól volt hangos a sajtó, a viszonyuk azóta alaposan megváltozott.

Erzsébet királynő azért is volt nagy tisztelettel Meghan Markle felé, mert az amerikai színésznő alaposan megváltoztatta Harry herceget. A királyi család egykori fekete báránya jó útra tért, köszönhetően a mindent elsöprő szerelemnek.

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

Azóta azonban viharfelhők gyülekeznek a friss házasok feje felett: az első hírek szerint Meghan már meg is bánta az esküvőt, hiszen nem ilyen életre vágyott, amikor Harrynek igent mondott. Szereti, de hercegnőként az élete lemondások százaival jár.

A National Enquirer ráadásul most arról ír, Erzsébet királynő már be is hívatta magához Meghant. A palota egyik neve elhallgatását kérő forrása tájékoztatta a lapot, a Királynő azért akart elbeszélgetni vele, hogy mit hogyan kellene csinálnia, hogy a lehető legkevesebb gond legyen vele és belőle.

 

Meghan looking a bit somber after @serenawilliams defeat. ?

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

Nem titok, a forrás szerint Erzsébet úgy érzi, Meghan néha még mindig úgy viselkedik, mint aki egy valóságshow szereplője. Pedig egy ideje a a legnagyobb és legbefolyásosabb családot képviseli.

Meghan viselkedésével az egész királyi protokollt sutba vágta, ami nem csak Harrynek, hanem az egész királyi családnak kínos. Ezért is kapta a királyi családban a háta mögött azt a nevet, hogy Meghan, a Pestis" – idézi a palotai dolgozó szavait a BlikkRúzs.

 

A post shared by Dejan Rankovic (@dejan__rankovic_) on

Meghan természetesen azonnal egy PR-tanácsadót kapott a családtól, ahogy ő maga is tagja lett, de néhány nap múlva menesztette is őt. Azóta pedig hiába ajánlanak másikat neki, egyik sem felel meg. 

„Senki nem elég jó neki. A celebvilágból választana valakit, akinek az a legnagyobb érdeme, hogy együtt dolgozott Madonnával. Harry nagyon keményen dolgozott azon, hogy helyreállítsa renoméját, és a fiatal bulizós suhancból méltó uralkodó váljon. Meghan közember létére úgy viselkedik, mintha ő tenne szívességet azzal, hogy belépett ebbe a családba." - mondta a forrás.

24 óra