Megdöbbentő videó: kamionnal szállítottak egy UFO-t az 51-es körzet felé vezető úton!

Megdöbbentő képsorokat rögzített egy autós Amerikában. Nem messze attól a körzettől, ahol állítólag az amerikai kormány a földönkívüliekkel kapcsolatos bizonyítékait őrzi. 

Egyes összeesküvés-elméletek szerint Amerika már régóta együttműködik az idegenekkel, az 51-es körzet pedig az a hely, ahol rendszeres vendégek a földönkívüliek. Hogy mi ebből az igaz? Egyelőre nem lehet tudni. Egy dolgot azonban igen: ha bárki megpróbálja megközelíteni a területet, szinte azonnal fegyveres katonák bukkannak fel, és parancsolják vissza őket oda, ahonnan jöttek.

Néhány nappal ezelőtt egy autós megdöbbentő videót forgatott: azon az autóúton haladt járművével, ami többek között az 51-es körzet irányába is vezet. Egy hatalmas konvojra lett figyelmes: egy kamionra, amelyet más, megkülönböztető-jelzést használó autók is kísértek. A konvoj közepén egy kamion, aminek a platóján egy hatalmas UFO díszelgett.

A kaminonon egy hatalmas felirat is díszelgett: "Túlméretes rakomány". Már most vannak, akik szerint itt a meggyőző bizonyíték, UFO-k léteznek és az amerikai kormány igenis tud róluk. De akadnak olyanok is, akik szerint a jármű egy makett, vagy az egész csak egy gerillafogás.

 

24 óra