Élő adásban mutatta meg 5 hetes kisfiát Tabáni István!

Ma már a színpadon is csak első gyermekére tud gondolni Tabáni István.

A tehetségkutató nyertesének május 27-én született meg az első kisfia, Nataniel. "Sok mindent képzeltem, de ez messze felülmúlja minden elképzelésemet. Nagyon élvezem, nagy boldogság" - mondta az apaságról a Mokka vendégeként Tabáni, aki azt is hozzátette: kisfia nagyon nyugodt baba, sokat alszik, és csak akkor sír, ha éhes vagy tisztába kell tenni. Az énekes a stúdióba is magával vitte a fiát, így először csodálhattuk őt meg teljes valójában.

Pedig a szülés előtti hetekben az énekes és párja rengeteget idegeskedett, az otthonuk felújításával megbízott vállalkozók ugyanis átverték őket. Erről is Tabáni számolt be a közösségi oldalán egy terjedelmes posztban. "Sajnos a teljes boldogságunkat beárnyékolja az a szomorú tény, hogy hónapok óta nem tudunk beköltözni az újonnan szerzett otthonunkba. Sajnos a szükség úgy hozta, hogy jóhiszeműen megbíztunk két embert, K. Zoltánt és K. Ádámot a lakásunkban az erkély visszaállításának munkálataival. Márciusban határozottan jeleztük számukra, hogy kisbabánk május közepén érkezik, ezért fontos, hogy minél hamarabb elkészüljenek a munkával. Tudták, hogy kizárólag azért bíztuk meg őket, mert nagyon rövid határidőn belül, április 9-ig vállalták, hogy befejezik a munkálatokat. A megkezdett munkát azonban félbehagyták és gyakorlatilag eltűnt a két ember, amint átadtunk nekik több százezer forintot a munka elvégzésére." - írta néhány hete a rajongóinak. 

A Tabániék kisfiáról készült képek azóta elárasztották a netet. Az énekes a műsorban is gyakran belefeledkezett a látványba, és már a beszélgetés előtt figyelmeztették, néha nézzen a műsorvezetőkre is, ne csak a fiára.

 

24 óra