Drámai bejelentés élő adásban! Gyászol Majka!

Ma este teltházas koncertet ad a Budapest Parkban, ennek kapcsán indított élő videót. Drámai bejelentés lett a vége!

Évtizedeken át küzdött a gyilkos kórral, tizenkilenc éven át kapott kezeléseket, a szervezete két hete feladta a harcot. Majka egy élő videóban most először beszélt arról, két hete elvesztette az édesanyját.

Majka megemlítette, lesz jótékonysági koncertjük, és azt sem titkolta el, személyes érintettsége is van annak, amiért rendszeres támogatója egy alapítványnak. Kérdezni sem kellett, végül elárulta, mire gondol.

"Én nem vagyok az az ember, aki mindent kiposztolt az oldalára, hogy mi történt és mi nem. Sajnos az én drága jó édesanyám, ő elköszönt tőlünk. Úgyhogy neki már egy megváltás volt az, hogy elment. Konkrétan az elmúlt egy évben, amit ő átélt, és hogy láttam, hogy hogyan változik meg egy ember, aki egy életerős, életvidám asszony volt... Az elmúlt tizenkilenc évben kemoterápiás kezelésre járt, ebből az elmúlt 19-20 évből öt volt neki olyan, amikor tünetmentes volt. És gyakolatilag most már feladta a szervezete a harcot. És ezelőtt két héttel elköszönt tőlünk." - mondta a videóban Majka.

"És ez nagyon nehéz. Nincsen apa, nincsen anya, ilyenkor egy embernek fel kell nőnie. Meg kell bírkóznia ezzel a feladattal. De nyilván van egy családom, akiket mindenkinél jobban szeretek!" - mondta Majka, aki azt mondta, édesanyjának ez már egy megváltás volt. 

A drámai videót itt nézheted meg!

 

24 óra