Félti fiát a sztárságtól Jolly - Silvester tiszta apja!

Vártlan konkurenciája akad Jolly-nak: Silvester kiköpött mása az énekesnek, és piszkosul tehetséges. Ő Jolly fia.

A 16 éves fiú nem tétlenkedik, már a második videóját készítette el és töltötte fel az internetre. A Bors most azt is megtudta, Jollyban kettős érzés kavarog. Mérhetetlenül büszke fia tehetségére, ugyanakkor nem örül, hogy ilyen fiatalon popsztár akar lenni.

"Sosem tereltem a fiamat ebbe az irányba, magától választotta a zenélést. Nemhiába ilyen tehetséges, apja fia. Viszont vele ellentétben azt egyáltalán nem szeretném, ha már ilyen fiatalon erre tenné fel az életét. Arra próbálom rábeszélni, hogy előbb fejezze be az iskolákat, és szerezzen magának egy normális végzettséget." - mondta Jolly a lapnak.

"A szórakoztatóiparra előadóként nem lehet építeni. Bármikor vége lehet, bizonytalan az egész. Arról nem beszélve, hogy ki tudja, miként dolgozza majd fel a negatív kritikákat, vagy épp a túláradó sikert. Szeretném ezektől megóvni" -aggodalmaskodott az édesapa.  

Silvester szerencséje, ami apja pechje: a fiatal srác hangja és külseje is kiköpött apja.

"Sokan mondták már ezt is. De ez a másik olyan dolog, amit szeretnék elkerülni: karrierje során ne kelljen állandóan azzal szembesülnie, hogy hozzám hasonlítgatják. Nem szerencsés az ilyen egy zenészcsaládban" - mondta a Borsnak Jolly.

De mutatjuk a fiatal tehetséget és első slágereit!

Kattints Jolly fiáért, és dalaiért!

24 óra