Szörnyű álhír terjed Kasza Tibi feleségéről és babájáról!

Alig egy napja jelentette be Kasza Tibi és felesége, hogy babát várnak, máris rácsaptak a hírre az álhíreket gyártó oldalak.

Azzal próbálnak most like-okat és kattintást szerezni, hogy Kasza Tibi felesége életveszélyes állapotban került kórházba és súlyos veszélyben a baba...

Kasza Tibi a TWN.hu kérdésére így nyilatkozott az ügyben :

" Mélységesen elszomorítónak tartom, hogy ezeknek az oldalaknak semmi sem szent. Én az elmúlt években számtalan alkalommal meghaltam már, vagy éppen sztárokkal harcoltam úgy, hogy abból egy büdös szó nem volt igaz. A Facebook a lobogójára tűzte az álhírek elleni harcot, de sajnos láthatóan semmi eszközük nincsen ezek megfékezésére. Ezek az oldalak naponta új névvel és új webcímekről posztolnak, hiszen így tudnak kibújni a felelősség alól. Rengetegen perelik őket. Ha ilyen oldalakkal találkoztok kérlek jelentsétek őket a Facebooknak, hogy legalább megnehezítsük a dolgukat.

Mindenkit megnyugtatunk a feleségem és a baba jól vannak, és egyben arra kérünk mindenkit , hogy soha ne dőljön be velünk kapcsolatban semminek, ha bármi fontos történik velünk, azt a saját közösségi oldalainkon megosztjuk. "

Videóban is reagáltak az Instagramon. Íme:

 

Mankerről és a babánkról terjedő szörnyű álhírre szeretnénk reagálni nektek.

A post shared by Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) on

24 óra