Könnyeit nyelve mesélt betegségéről Tóth Gabi!

Joshi Bharat vendége volt Tóth Gabi, aki most először mesélt őszintén új szerelméről, karrierje kezdetéről és reagált a gyerekvállalás kapcsán is. A könnyeit nyelte.

Végre kiderült, esze ágában sem volt a betegségével haknizni a sajtóban, egész egyszerűen elárulták őt és azt, hogy kórházban van, így ő maga döntött úgy, inkább beszél. 

Amikor Joshi Bharat a "lehet-e, nem lehet-e gyermeke" témát hozta fel neki, Gabinak hamar eleredtek a könnyei.

"Minden nő vágyik erre. Nyilván nehéz volt, meg sok nehézség volt... Erről nem akartam beszélni, hogy lehet, nem lehet..." - kezdte Gabi, miközben elcsuklott a hangja.  "Az történt, hogy elvittek egy kórházba, és az egyik nővérke leadta ott valamelyik újságnak, hogy én ott fekszem. És így derült ki, hogy én kórházban vagyok. Senkinek nem akartam erről beszélni. Nagyon sokan megtámadtak, hogy én miért teregetem ki a betegségem." - magyarázta az énekesnő a könnyeit törölgetve, miközben Joshi határozottan kijelentette többször is - tudja, látja, Gabi egyszer édesanya lesz.

"Nem akartam kiteregetni, csak elmondták rólam. Úgy voltam vele, hogy inkább elmondok mindent, csak ne írjanak össze-vissza mindenfélét, ami nem igaz. És úgy voltam vele, hogy inkább őszintén beszélek. Rengeteg olyan nő van, aki hasonló problémákkal küzd." - magyarázta Gabi, aki új szerelmével kapcsolatban is számos titkot elárult.

Többek között azt is, most, hogy szerelmes, olvadnak le róla a kilók.

24 óra