A világ tíz legidegesítőbb dolga, amitől felmegy a pumpa benned!

Ahány ember, annyiféle - tartja a mondás, de bizony akadnak dolgok, amelyekben mindnyájan egyformák vagyunk.

Vannak olyan dolgok, amik nagyon idegesítőek tudnak lenni, és az emberek többsége pontosan tudja, milyen érzés átélni ezeket. Olyan hétköznapi apróságok ezek, amelyek váratlanul bukkanak fel az életünkben, és az sem érdekli őket, hány évesek vagyunk, mivel foglalkozunk, jómódban élünk-e vagy sem, egyáltalán férfinak, vagy nőnek születtünk. 

Ezek azok a látszólag apró dolgok, amelyektől szinte azonnal fel lehet robbanni, és bizony, kemény harcot kell vívnunk magunkkal, hogy visszafogjuk a dühünket!

Annál kevés idegesítőbb dolog létezik, mint amikor véletlenül vízbe lépsz a zokniddal. Pláne indulás előtt.
  • Vannak azok a helyzetek, amikor egész nap biztos vagy benne, valami dolgod még lenne, de már csak akkor jut az eszedbe, hogy a legfontosabbat elfelejtetted, amikor már késő is.
  • A hátunknak van egy olyan része, amit egész egyszerűen nem érünk el a kezünkkel. Ahogy öregszünk ez a terület ráadásul egyre nő. Na, amikor ott kezd el viszketni, az az igazán bosszantó!
  • Megvan az, amikor magadtól kinyíik a szemed, pedig nagyon-nagyon fáradt vagy? És az, hogy ez általában néhány perccel az ébresztés előtt történik, amikor visszaaludni sincs idő? Ugye?
  • Éppen sietsz valahová, kerülgeted az embereket és akadályokat, de természetesen akkor szorul be egy lassan sétáló ember mögé, amikor remény sincs rá, hogy egy jó ideig ki tudd majd kerülni.
  • A bokros teendőidet ide-oda tologatod hogy mindegyikkel hatáidőre végezz, de így is minden este egy különös oknál fogva nem érsz a végére a terveid szerint. Ilyenkor bizony az alvásidő lesz mindig rövidebb.
  • Nincs rémisztőbb és fájdalmasabb mint amikor egy vékony papírlap megvágja az ujjad.
  • Végre megveszed álmaid cuccát, amit szeretnél meg is szabadítani a felesleges matricáktól, de csak utána derül ki, hogy maradandó nyomokat hagysz így rajta...
  • Annál cikibb dolog nem létezik, mint amikor egy társaságban bemutatkozol valakinek, akivek amúgy már rég ismeitek egymást és ő pontosan tudja is, ki vagy...
  • Amikor cikket olvasol a világ legidegesítőbb dolgairól, de nincs köztük az, ami téged a legjoban idegesít.

24 óra