"Nem vártam..." - Az esküvőjéről posztolt az ATV műsorvezetője - Fotó

“Én egyáltalán nem vártam az esküvőmet és nem volt fontos előtte, de életem legjobb napja volt" - mondta egy interjúban Tokár Tomi.

“Ma 5 éve és még mindig nem váltunk el.Történt közben sok minden…” - írta az esküvői képükhöz az ATV Start műsorvezetője, amit a közösségi oldalára posztolt ki. A műsorvezető a Naphire.hu megkeresésére azt is elárulta, gyakran az eszébe jut az a nap. S mint kiderült, sok dolgot másképp is lát azóta. “Mindig az eszembe jut, mert szerintem iszonyatosan jó esküvőnk volt. Én egyáltalán nem vártam az esküvőmet és nem volt fontos előtte, de életem legjobb napja volt. Tényleg: azt mondtam, hogy legyünk túl rajta, biztos jó lesz, Dóri is boldog lesz. Én soha nem szoktam magam ünnepeltetni, vagy ünnepelni, de ez a nap végül életem legszebb és legjobb napja volt” - mondta a lapnak a műsorvezető, aki más értelmezést is adott a lazinak: 

“Majdnem mindenki ott volt, aki az életemben fontos, és velük együtt eltölteni egy éjszakát, szerintem nagyon-nagyon jó dolog. Hívhatjuk ezt esküvőnek, de mivel életem legfontosabb szereplői voltak ott, így ez számomra inkább volt egy buli.”

Mindezek fényében Tokár Tomi azt mondja, ma már megérti azokat, akik újraházasodnak. Szerinte ezeknek az esküvőknek férfiszemmel biztosan csak a buli lehet a célja. A népszerű műsorvezető három hónapja csatlakozott az ATV Start csapatához.

Címlapfotó: Instagram/tokartomi

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra