Ez a tetovált fickó Peggy Bundy férje: így néz ki a 70 éves színésznő ma - Fotók

37 éve kezdődött el a sorozat a tengerentúlon, majd a világ összes országát meghódította. Ma is adják a tévében, a főszereplők azonban sokat változtak.

Mire Amerikában véget ért a Rém rendes család utolsó, tizedik évada, akkor érkezett meg körülbelül csak Magyarországra. Először az HBO kezdte sugározni, a magyar címet pedig állítólag Árpa Attila adta neki, aki egész egyszerűen a német címét fordította le. A történelem egyik leghosszabb úgynevezett szituácisó komédiája máig akkora siker, hogy folyamatosan ismétlik valamelyik csatornán.

Legendás karakterek

A sorozat főszereplői egytől-egyig világsztárok lettek és azt sem túlzás kijelenteni, életük legmeghatározóbb szerepe lett a Rém rendes családban alakított karakterük. A női cipőbol eladója, Al Bundy, a butuska, szöszi és forróvérű lánya, Kelly és a lányok idegeire menő, stréber fia, Bud is. A feleségéről Peggy Bundyról nem is beszélve. Már a megjelenésével is figyelmet követelt a képernyőn, vörös hajkoronája és harsány természete miatt folyton a középpontban volt. A szerepet Katey Sagal kapta, aki idén már a hetvenet töltötte.

20 éve egy tetovált fickó a férje - friss képein a sorozat rajongói sem ismerik fel! Részletek a galériában!

Galéria: így néz ki Peggy ma - ez a fickó meg a férje!
  • Rém rendes, Peggy Bundy, szerelem, születésnap,
  • Rém rendes, Peggy Bundy, szerelem, születésnap,
  • Rém rendes, Peggy Bundy, szerelem, születésnap,
  • Rém rendes, Peggy Bundy, szerelem, születésnap,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra