20 éve a legszexibb tinisztár volt a világon: ma senki nem ismeri fel ezt a nőt - Fotók

Bizony, a megfejtés: Amanda Bynes! Karrierje csúcsán, a huszas évei elején lett kábítószerfüggő és tönkre is tette az életét.

Fotó: Profimedia/RedDot

A lány ezt követően számos más, józan ésszel megmagyarázhatatlan dolgot tett, amivel a címlapokra repítette magát. 2014-ben például nyilvános posztokban vádolta meg azapját azzal, hogy érzelmileg és szexuálisan is zaklatta őt. Miután a szülei ezt tagadták, ő is beismerte, hogy igazuk van. De szerint egy a fejébe ültetett mikrochip miatt történhetett a kirohanása, amiért szintén az apja a felelős. 

Fotó: Profimedia/RedDot

Bipoláris zavart diagnosztizáltak nála, a gondnokságot is meghosszabbították évekre, 2018-ban viszont azt állította, már 4 éve tiszta. Nyilvánosan kért bocsánatot a családjától. Két éve pedig kérvényezte, szüntessék meg a gyámságot felette, amit a szülei is támogattak. Így két és fél éve szabad ember. Igaz, tavaly márciusban kórházba vitték Los Angelesben, mert meztelenül sétált az utcán és leintett egy autóst. Majd júniusban ő maga hívta a rendőröket, hogy önpusztító gondolatai vannak, így szanatóriumba került. 

Amanda ma már felismerhetetlen Arctetkó, orrkarika, kék szemöldök, és fura színű és fazonú frizurák jellemzik. 

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra