26 éve robbant be az Atomic Kitten: így néznek ki az egykori énekesnők ma - Fotók

1998-ban alapították Liverpoolban, eredetileg a Honeyheads nevet szánták nekik. Az Atomic Kitten számtalan átalakuláson van túl és elvileg ma is létezik. De mi lett a lánybanda tagjaival azóta?

Nem bátorság kijelenteni, a 21. század egyik legsikeresebb lánybandájáról van szó. Az Atomic Kitten ugyanis akkor érkezett meg a színre, amikor a hasonló csapatok már mind eltűntek, vagy feloszlottak. 1998-ban a két brit zenész, Andy McCluskey és Stuart Kershaw ötlete volt, hogy összeraknak egy lánybandát, Eredetileg a Honeyheads, Automatic Kitten, vagy Exit nevet kapták volna, az egyik kiválasztott lány anyukájának a barátja nem tudta kimondani az Automatic-ot, így végül Atomic Kitten lett. A bandában hamar megtörtént az első tagváltás: Liz McClarnon, Kerry Katona és Heidi Range voltak a kiválasztottak, de még az utóbbi még az első daluk megjelenése előtt kiszállt és a Sugababes-szel épített karriert. A helyére érkezett Natasha Hamilton.

Katona lelépett

Az első daluk a Right now lett, az Egyesült Királyságban nagy siker volt, de a nemzetközi áttörés elmaradt. 2001-ben jött a Whole again című dal, ami már külföldön is nagy sikerrel futott, és bár a dalban Kerry Katona még énekelt, a megjelenés előtt lelépett, mert várandós lett. A helyére Jenny Frost ugrott be és ebbena. felállásban lettek végül a legiskeresebbek. A Whole again mellett az Eternal Flame és a The Tide is high című daluk is nagy sláger lett.

Karrierjük csúcsán, 2004-ben közölték, szünetet tartanak, és mindenki egyébi karierbe kezdett, így csak nyolc évvel később álltak össze ismét. Mivel Kerry Katona jött, Jenny Frost önként ment. Néhány műsorba elmentek, adtak néhány koncertet és slussz. 2017-ben így Katona jelezte, kilp, azóta a banda Liz McClarnon és Natasha Hamilton kettőséből áll és retró partikon lépnek fel.

De vajon mi lett az Atomic Kitten bombázóból mára - a galériánkból kiderül!

Galéria: így néznek ki az Atomic Kitten tagjai ma
  • Atomic Kitten, énekesnők, 25 év,
  • Atomic Kitten, énekesnők, 25 év,
  • Atomic Kitten, énekesnők, 25 év,
  • Atomic Kitten, énekesnők, 25 év,
  • Atomic Kitten, énekesnők, 25 év,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra