Smink nélkül, új frizurájával senki nem ismeri fel Krug Emíliát - Fotó

"Én a nyaraláson így nézek ki" - összegezte a Naphire.hu megkeresésére az ATV műsorvezetője.

“Balatoni én” címmel osztott meg nyaralós képeket magáról az ATV Start, az Aktuál és a Civil a pályán műsorvezetője, a Nap Híre cikke szerint a rajongó is úgy üneplik, mintha más ember lenne. Krug Emília a magyar tengernél nyaral, onnan posztolta a különleges képeit is, a portál munkatársa pedig telefonon érte őt el. Mint kiderült: a fazon nem új, csak szokatlan. “Nem új, csak engem mindig mindenki ilyen nagyon jól fésülten szokott meg. Én meg nyaralósan így nézek ki” - mondta nevetve a vonal túlvégén a műsorvezető 


“Otthon nem így viselem. Tipikusan akkor ilyen, amikor vízparton vagyunk, mert ehhez kell a nap, meg vagy a medence, vagy a tenger, vagy a tó vize, hogy ez így álljon. Ha csak megmosom, akkor általában nem ilyen, de valahogy a klórtól, meg a sós víztől így áll össze. Ez a titka! És persze egy aranykezű fodrász, Barcza Andi, aki mindig tökéletesen levágja, pedig nem egyszerű a hajam: vastag, öntörvényű, ott göndörödik, ahol ő akar! ”” - folytatta a Naphire.hu-nak Krug Emília, aki a fotóin ráadásul szinte sminkmentes.

“Csak egy kevéske szempillaspirált és 50 faktoros arckrémet. Arra nagyon figyelek, mert én nagyon fehér bőrű vagyok és mindig teszek az arcomra napvédőt” - tette hozzá az ATV műsorvezetője.

Címlapfotó: Instagram/krugemilia

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra