Az elveszett ereklyék fosztogatói szexi sztárja volt - 57 évesen felismernéd? - Fotók

A világ legkívánatosabb nőjének választották, majd egy egyetemi professzort és kincsvadászt alakított a 90-es évek végétől Az elveszett ereklyék fosztogatói című kultikus sorozatban - ő volt az Indiana Jones női megfelelője. De vajon mi történt azóta a gyönyörű színésznővel?

1981-ben Harrison Ford Indiana Jonesként lett világhírű kincsvadász a hasonló címmel a mozikba kerülő kalandfilmekben, kultikus része lett a filmtörténelemnek. Majd 18 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a filmesek megálmodják és megalkossák a női megfelelőjét, így 1999-ben indult el Az elveszett ereklyék fosztogatói című alkotás, aminek a főszerepét egy akkor 32 éves bombázó, Tia Carrere kapta meg. 

Erős okos nők

Az alkotók igyekeztek a sorozatban a nőkről alkotott klisés képet megtörni, a hisztérikus, sikoltozó, tehetetlen képét.  Ez lett Sydney Fox karaktere, amit Tia Carrere alakíthatott. Akárcsak Harrison Ford az "Indiana Jones"-ban, ő is egy egyetemi professzort alakít, aki elveszett ereklyék keresésére indul szerte a világon. Három évadon át harcolta át a világot, a színésznő neve pedig bekerült hollywood-i producerek noteszébe, aminek az eredményeként olyan alkotásokban kapott még szerepet, mint a Buffy, vagy a Lara Croft: Tomb Raider.

De mi lett a sznésznővel azóta? Felismernéd még őt? - Részletek és képek a galériánkban!

Galéria - Nem hiszed el, így néz ki 57 évesen az egykori bombázó
  • Az elveszett ereklyék fosztogatói, Tia Carrere, sorozat,
  • Az elveszett ereklyék fosztogatói, Tia Carrere, sorozat,
  • Az elveszett ereklyék fosztogatói, Tia Carrere, sorozat,
  • Az elveszett ereklyék fosztogatói, Tia Carrere, sorozat,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra