Körbe kürtölte az Operettszínházat egy nő: ő a híres magyar színész felesége - Fotók

A Naphire.hu cikkből kiderül: a nő a színészt eleinte csak a szerelmével üldözte, majd a folyamatosa elutasításoknak köszönhetően bedurvult.

A közösségi oldalakon rendre megjelent és zavaros, néha fenyegető bejegyzéseket is közzétett. A Naphire.hu most megtudta, a nő  polgármester-jelöltként indult egy pest-vármegyei városban, de nem választották meg. Erről a színész is értesült, sőt, a lapnak elárulta, a nő továbbra is része az életének. Nemrég a munkahelyén keltett riadalmat. “Áprilisban volt Mágnás Miska előadásunk, akkor végigjárta az Operettszínházat, és ott minden nézőnek, aki várakozott, hogy beengedjék őket az előadásra, elmondta, hogy ő a feleségem” - mondta a Naphire.hu-nak Peller Károly, aki azt is hozzátette: “Emailek pedig napjában jönnek, de le van tiltva, így csak akkor látom, ha benézek a törölt levelekbe. Na, ma is jött 17.” - tette hozzá a színész.

Peller Károly hajnalkától nem, 20 kilótól azonban megszabadult az elmúlt hónapokban. „A cukrom normális szinten van, remélem, hogy előbb-utóbb elhagyhatom a gyógyszert is, mert nem szeretek semmilyen kemikáliát bevinni a szervezetembe. Jól esik a környezetem visszajelzése is, nem is gondoltam, hogy ez ennyire sokat számít majd nekem. Természetesen könnyebben megy így a mozgás is” - magyarázta A népszerű színész.

Címlapfotó: TWN.hu

24 óra