84 éves lett Winnetou: megmutatta új szerelmét Gojko Mitić - Fotó

Gojko Mitić még évtizedek múltán is a "Kelet Winnetou"-jaként ismert. Most ebben a minőségében is válllat szerepet, amikor emlékkövet avattak A Nagy Medve fiai című film forgatási helyszínén.

Az eseményen részt vett Michael Kretschmer szászországi miniszterelnök és egy vonzó barna hajú hölgy - Judith. Ahogy azt Kretschmer is megerősítette a "SuperIllu"-nak: "Judith egy csodálatos ember. Okos és teljesen önmaga. Szerintem ők ketten nagyon boldogok együtt. Ez nagyon boldoggá tesz engem!" 

Winnetou szerelmes

Fotó: Profimedia/RedDot

Mitić nagyon tömören válaszolt a SuperIllu egyik kérdésére az oldalán lévő nővel kapcsolatban: "Boldog vagyok". A lap beszámolója szerint pedig a pár viselkedése a rendezvényen beszédesebb volt ezer szónál, ami az érzéseiket illeti. Az is kiderült, különleges helyszínen különleges érzésekkel kellett szembenéznie most.

Fotó: Profimedia/RedDot

Visszatérni arra a helyre, ahol az utolsó jelenetet forgatták, "nagyon érzelmes dolog a színész számára! Mert igen, valóban 58 év telt el azóta, hogy azokat a felvételeket készítettem ...". A western még mindig "kulturális örökségünk különleges és fontos része" - mondta Kretschmer, aki a főszereplőről is áradozott: "Gojko Mitić nagyszerű ember. Megéli azokat az értékeket, amelyeket színészként nagyszerű filmjeiben megtestesített" - írta az Instagramon egy olyan fotóhoz, amelyen a színész és barátnője látható.

Kitüntették

A 84 éves színész most különleges kitüntetésben részesült: megkapta a Szász Szabadállam érdemrendjét. A kitüntetést a bischofswerdai Karl May Fesztivál megnyitóján adták majd át, amelynek Mitić az egyik védnöke.

24 óra