Ősz szakállas, pocakos szőrmók lett a Jumanji sztárjából - Fotók

Hét éve mutatták be, majd öt éve jött a folytatás - a Jumanji két új epizódja azóta is rendszeresen látható a képernyőn, a főszereplőket pedig továbbra is nagy érdeklődés övezi. Bár egyikük mára felismerhetetlen lett.

Ma már csak kevés fiatal tudja, jövőre már harminc éve lesz, hogy Jumanji címmel bemutatták a filmet, amit Chris Van Allsburg azonos című könyve alapján készítettek. Abban a filmben egy 100 évvel korábban elásott társasjáték kerül elő, majd okoz bonyodalmakat, amikor egy testvérpár játszani kezd vele. Nos, nem spoilerezzük el, de annyi szent: minden Jumanji rajongónak meg kell néznie ezt is. Már csak azért is, mert Robin Williams mellett az egyik gyermek szerepében Kirtsen Dunstot is megcsodálhatjuk gyerekként.

Oberon és a többiek

2017-ben aztán jött az új, modernkori Jumanji, amiben már nem egy társasjáték, hanem egy játékkonzol szippant be négy fiatalt. Őket ugyanazon a napon büntetik meg az iskolában, így a pincében takarítva bukkannak a játékra. Miután bekapcsolják, pillanatok alatt találják magukat a Jumanjiban, ahonnan csak akkor szabadulhatnak meg, ha végigjátsszák a játékot. Nem túlzás, az alkotás sikeráhez nem csak a történet, de a páratlan szereposztás is hozzájárult. Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan legendás négyest alkotott, csak úgy, mint a 2019-es folytatásban.

Közülük egy ma már felismerhetetlen - természetesen nem Karen Gillian az! Friss képek és részletek a galériánkban.

Galéria: Oberon professzor felismerhetetlen - Így néznek ki a Jumanji sztárjai ma
  • Jumanji, film, Jack Black,
  • Jumanji, film, Jack Black,
  • Jumanji, film, Jack Black,
  • Jumanji, film, Jack Black,
  • Jumanji, film, Jack Black,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel

24 óra