Drámai részletek a 6 éve elhunyt Avicii haláláról - megszólaltak a barátok

A BpKurír híre szerint egy új, az „I'm Tim” címmel elkészült dokumentumfilm most pontosan megmutatja, milyen nagy még mindig a gyász, ami Avicii barátait illeti.

A filmben a lemezlovas egyik bizalmasa meglepő dolgokat mesélt el a sztár utolsó napjairól. Jesse Waits szerint néhány nappal a halála előtt mége gyütt vacsoráztak többen is. "A DJ szemei tágra nyíltak, és teljesen be volt drogozva. Mivel azonban fájdalomcsillapítókat szedett, így nem is igazán volt jelen a társaságban, hanem „úgy nézett ki, mint egy zombi”" - magyarázta a férfi.

A lap szerint a barátok is tudták, hogy a turnézás és folyamatos bulik elhatalmasodtak Avicii-n. „Megöltem magam” - mondta egy interjúban a munkájára utalva.

A filmben megszólalt az az énekes is, aki együtt dolgozott Avicii-vel és akivel az egyik közös számuk már csak a halála után jelenhetett meg. pedig lehet, az életét is megmenthette volna. Aloe Blacc szeirnt az „SOS” című dal egyfajta segélykiáltás volt Avicii részéről, de túl későn érkezett. "Hallasz engem? SOS! Segíts megnyugtatni az elmémet” - hallható benne. 

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra