Haja sincs már: az életéért küzd a Baywatch bombázója - Fotók

Néhány hónapja derült ki, hogy a Baywatch egykori bombázója az életért küzd. Két lányáért aggódik, és dühös magára a mellei miatt.

Summer Quinnként ismerte meg a világ, 32 éve bújt bele a piros bikinijéba és csatlakozottt a Baywatch vízimentőihez. Igaz, azt csak mostanában árulta el, hogy ez volt az a pont, amikro elhatározta, megnagyobbíttatja a melleit. Neki ugyanis fogalma sem volt, hogy mihez válastották ki, így csak a forgatásokon szembesült azzal, hogy egy szexi vízmentőt kell alakítania. "Hülye döntés volt" - mondta néhány hónapja a mellműtéttel kapcsolatban. 

Könnyek és kemo

"Ezt ma már bánom. De akkoriban ezt az úszódresszt kellett viselnem, és olyan lapos voltam, hogy az anyag gyűrődött. (...) Nem tudtam kitömni" - magyarázta Nicole nemrég, miután kiderült a súlyos diagnózisa. Január 13-án töltötte az 52-t a kétgyermekes anyuka, akinek a kezelése megkezdődött néhány hete. Ez idő alatt már nem csak a testén, az arcán is látszik ezeknek a hatása. De büszkén, a nyilvánosságot bevonva karcol a kór ellen.

Friss képei mégis sokkolják a sorozat és a saját rajongóit - a részletekért lapozd fel a galériánkat!

Megrázó képek: rákkal küzd Summer, az élete a tét
  • Nicole Eggert, Baywatch, betegség, rák,
  • Nicole Eggert, Baywatch, betegség, rák,
  • Nicole Eggert, Baywatch, betegség, rák,
  • Nicole Eggert, Baywatch, betegség, rák,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra