62 évesen diplomázott: így néz ki ma Stiftler mamája - Fotók

Idén már a 63-at tölti majd a nő, akit 25 éve Stiftler mamájaként ismerte meg a világ az Amerikai pitében. Kiteregette a szextitkait és lediplomázott.

Negyed százada már, hogy elkészült a legendássá lett amerikai film, amihez azóta több folytatás is készült, és azóta is rendszeresen ismételnek a tévécsatornák. Így már generációk nöhettek fel az Amerikai pite filmeken, így férfiak millió fantáziálhattak Stiftler mamáján, aki végül el is csábított egy végzős gimnazistát. A szerepet alakító Jennifer Coolidge-re ráégett az alakítása, és néhány éve azt is elárulta, nagyon sok férfit köszönhet neki. "Sokat is szexeltem az Amerikai pitének köszönhetően. Annyi előnnyel járt a film. Ha nem lett volna, legalább kétszáz emberrel nem feküdtem volna le" - mondta.

Kikerekedett

Az elmúlt évtizedekben aztán neki is voltak nehezebb időszakai. A koronavírus járvány alatt különösen. Bevallása szerint napi 5-6 pizzát is megevett a karanténban, aminek köszönhetően húsz kilót szedett fel. Épp ekkor keresték meg a fehér Lótusz című sorozat egyik főszerepével, amit vissza akart utasítani a túlsúlya miatt. Végül egy barátja beszélte rá, a sorozat pedig hatalmas siker lett. Így Jennifer Coolidge ismét a filmfezstiválok és vörös szőnyeges események ünnepelt sztárja. De most másért is örülhet.

Stiftler mamája 62 évesen diplomázott le - te felismernéd még?

Galéria: így megváltozott Stiftler mamája!
  • Stiftler, Jennifer Coolidge, színésznő, film,
  • Stiftler, Jennifer Coolidge, színésznő, film,
  • Stiftler, Jennifer Coolidge, színésznő, film,
  • Stiftler, Jennifer Coolidge, színésznő, film,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra