Rejtélyes tragédia: elhunyt Avicii barátnője - Fotók

„Ébressz fel, ha ennek vége lesz” - írta 2018-ban Avicii halála kapcsán a DJ szerelme. Tragédia: most, hat évvel később a 34 éves nő is követte őt.

Két évig éltek együtt boldogan a legendás lemezlovassal, Aviciivel, most az derült ki, Emily Grace Goldberg sincs már közöttünk. A „Dignity Memorial” oldalon található gyászjelentés szerint Avicii volt barátnője április 3-án tüdőembóliában hunyt el Kaliforniában.

Szinte napra pontosan hat évvel a DJ halálának napján - vajon ez véletlen?

A bejegyzés szerint a fiatal amerikai lány szenvedélye a művészet és a fotózás volt, példaképei pedig Louise Bourgeois és Cindy Sherman. Miután 2012-ben elvégezte a főiskolát, Goldberg a gyászjelentés szerint egy elektronikus zenei turnéval járta a világot. Ebben az időszakban ismerte meg Avicii-t is, majd lettek egy pár, azaz feltehetően erre gondolnak a gyászjelentésben is.

Avicii-ért már ekkor is sokan aggódtak, 2012 elején közel két hétre kórházba került New Yorkban, miután túladagolta magát alkohollal és tablettákkal. Végül nem sikerült legyőznie a démonjait: 2018. április 20-án, ománi látogatása során öngyilkos lett.

"Bergling és Goldberg állítólag a George Washington Egyetemen találkoztak, amikor Emily még ott tanult 2011-ben. A pár 2013-ban szakított" - írja a Bild.de. Hozzáteszik: a  nő utolsó Instagram-posztjában egy évvel ezelőtt bejelentette, hogy rákos volt, de azt is közölte, hogy legyőzte.

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: Instagram/emilygoldberg89

24 óra