Belehalt a rutinműtétbe a 24 éves szépségkirálynő - Fotók

Egy apró dudort akart eltávolítani az ajkáról, az életével fizetett érte a 24 éves lány.

Mint ahogyan arról a The Sun című brit lap beszámolt, a Miss Venezuela cím nyertesét, Wilevis Britót a felső ajkán lévő "kis csomó" miatt műtötték meg. A lány egyik barátja a lapnak elmondta, hogy a fiatal nő nem szépészeti vagy esztétikai, hanem egészségügyi okokból döntött az állkapocsműtét mellett. "Hogy elkerülje a későbbi nehézségeket" - fogalmazott. Wilevis a műtétet szülővárosában, Caracasban végeztette el, és eleinte jól is volt - majd komplikációk léptek fel.

Bár a kezelés látszólag zökkenőmentesen zajlott, a 24 éves lánynak nem sokkal később egészségügyi problémái lettek, majd április 8-án váratlanul meghalt a beavatkozás következtében. A halálának pontos körülményeit még vizsgálják. 

Wilevis Brito fiatalon kezdte modellkarrierjét, és számos szépségversenyen vett részt, többek között a "Miss Venezuela" versenyen is. A fiatal nő a modellmunkák mellett jogot tanult, és tévés műsorvezetőként is dolgozott, amivel számos követőt szerzett magának a közösségi médiában. Több tízezer követője most megható szavakkal búcsúznak tőle.

"Nyugodj békében, gyönyörű kis angyalka" és "Hiányzol nekünk" - írják az Instagramon.

Címlapfotó: Instagram/wilevis_brito

24 óra