Édeshármas: két nővel volt forró kalandja Árpa Attilának: megszólalt a színész

Nem mindennapi titkokról rántja le a leplet Árpa Attila az ATV A Nő 3-szor című talkshowban péntek este. A Naphire.hu híre szerint többek közt arról is: egyszer Marjai Juditnál aludt, mert volt egy titkos álma.

Tizenhét évesen már nem a kisautók, hanem a nők érdekelték Árpa Attilát, akinek az édesapja megteremtette a lehetőséget, hogy teljesüljön a vágya: két nővel töltsön egy feledhetetlen éjszakát. Erre a titokra a Naphire.hu információi szerint az ATV A Nő 3-szor című műsorban derült fény, ahol a műsor egyik vendége, Marjai Judit dobta be váratlanul, ő nem akárhonnan ismeri a 17 éves Árpa Attilát. “Nem tudom, emlékszel-e még, amikor az apád ránk suvasztott!?” - mondta az egykori Nagy Ő-nek a modell-fotós, Árpa pedig a műsort követően minden piszkos részleről lerántotta a leplet.

“Apám egy videóklipet gyártott, amiben nagyon szép magyar nők mutatkoztak - nem mindenesetben nyakig felöltözve. És volt köztük két kifejezetten gyönyörű hölgy, Judit volt az egyik, a másik pedig egy szőke nő, akinek a nevére sajnos már nem emlékszem" - magyarázta a Naphire.hu-nak Árpa, majd elárulta, miért akart ott aludni. "Már nem tudom, mi volt az igazi indok, miért aludtam náluk, de a reményeim, hogy itt Budapesten megtörténik egy olyan kaland két nővel, amiben még nem volt részem, az sajnos úgy végződött, hogy kaptam egy húslevest, és külön szobában aludtam” - mondta a lapnak a színész.

Beteljesült álom

Majd hozzátette: “Nem mondom, hogy az ilyen jellegű kalandra nem került sor később, de nem velük, és nem akkor és nem ott.” S hogy mit gondol arról, hogy a bíróság jogerősen ítélte el 1 év 8 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre, pénteken este az ATV A Nő 3-szor című talkshowban ezt is elárulja 20:45-től, az Egyenes beszéd után.

Címlapfotó: Youtube/ATV_Magyarország

24 óra