Kitálalt Katalin hercegné nagybátyja: "Nem véletlenül nem beszélnek róla"

Az ember nem választhatja meg a családját: Katalin hercegnő nagybátyja a fekete bárány, a Big Brotehrbe költözik, most meg nem akármilyen dolgokról beszélt nyíltan.

Nehéz idők járnak Katalin hercegnére. Előbb megműtötték, majd apósa, Károly király kapott sokkoló diagnózist, ezt követően derült ki, nagybátyja beköltözik a német Big Brother házba. Botrány! Nem hiába tartják évek óta Gary Goldsmitht a család fekete bárányának. Aggódnak is a királyi családban, hogy az 59 éves férfi mi mindent kotyog majd ki a kamerák előtt. Most mindesetre igyekezett elejét venni a félelmeknek. A férfi unokahúga kvalitásairól áradozik.

"Kate, jobbulást, szeretlek"

Ahogy a Mirror beszámolt róla, Katalin nagybátyja úgy véli, hogy a hercegnét jelenleg békén kellene hagyni, "mert oka van annak, hogy ők nem beszélnek róla, és adnak neki egy kis teret". A férfi szrint ugyanis bárki más megkapná ezt, de Katalin az Katalin, mindenkit érdekel, mi van vele. Ugyanakkor Gary szerint egyértelmű, hogy a királyi családon belül eltolódtak a prioritások.

Azt is kifejtette, mire gondol és üzent Katalinnak!

Lapozz a folytatásért!

24 óra