Putyin emberének lányával jár Tom Cruise - Üzent neki a bombázó exe - Fotók

Ez a szerelem nem mindenkinek fog tetszeni: a 61 éves Tom Cruise egy 36 éves brit-orosz modellel jött össze. Az apja magas rangú orosz katona, Putyin támogatója.

Friss hír: tíz éve már, hogy Hollywood egyik legjobban fizetett színésze, az akciófilmek egyik legnagyobb sztárja, Tom Cruise semmilyen kapcsolatot nem tart fent a lányával Suri Cruise-zal. Arról már nem is beszélve, hogy korbban két gyermeket Nicole Kidmannel is örökbe fogadta, Connor és Isabelle pedig még régebb óta nélkülözi a nevelőapját. Családapaként így már többszörösen kudarcot vallott, a világ azonban látszólag mégsem haragszik rá ezért. Sőt, most ismét ő virít a címlapokon, miután kiszivárgott: egy orosz milliárdos lányával jött össze.

Hónapok óta rendre felbukkan a pletyka: a hollywoodi sztár a 36 éves Elsina Khayrova szívét rabolta el. Mára azonban már egyre több jel utal arra, hogy szilárd a kapcsolatuk. A Dailymail híre szerint Tom Cruise rendszeresen a 25 éves nő luxuslakásában tölti az éjszakákat. A Knightsbridge-ben található lakás állítólag közel tizenkétmillió eurót (körülbelül 4,6 milliárd forint - A szerk.) ér. "Elsina környezetében köztudott, hogy ő és Tom egy párt alkotnak" - mondta a lapnak egy bennfentes.

A nő egyik exe máris nyilvánosan üzent a hollywood-i hírességnek - kemény és beszédes, mit!

FOTÓK: ez a brit-orosz modell Tom Cruise új csaja - Ezt üzeni neki az ex
  • Tom Cruise szerelem Putyin
  • Tom Cruise szerelem Putyin
  • Tom Cruise szerelem Putyin
  • Tom Cruise szerelem Putyin

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra